zondag 30 juli 2017

Ook vandaag is het weer snikheet. Tegen de middag hebben we het laatste deel van de tempel- toer afgewerkt. Gelukkig hebben we een zeer boeiende verteller bij ons want we zijn stilaan (zacht uitgedrukt) tempel moe. We denken beiden dat we nu en bij de voorbije reizen genoeg tempels hebben bezocht voor de rest van onze dagen.

De lunch nemen we in Siem Reap in de Pup Street, een soort beenhouwers straatje  zoals in Brussel maar dan wel een in Siem Reap. Voor de toeristen is het de plaats to be . Maar ook wij genieten van deze gezellige buurt. Het eten is super lekker en zeker niet duur.
Verder laten we ons verleiden in een mooie bakkerij , dan nog wat window shopping zo hadden we weer een geslaagde dag.

Een woordje over het eten in Cambodja :
Naar ons gevoel heeft Cambodja een zeer gezonde keuken , noedels , rijst, veel groenten die beetgaar zijn klaargemaakt . Bij de meeste gerechten hoort er vis. Er is ook wel een keuze van vlees, maar meestal laten we dit aan ons voorbij gaan. Alles is zeer verfijnd gekruid maar niet spyci .

1 opmerking:

  1. Ik kan er mij iets bij voorstellen, bij dat tempelmoe. Ik ben ook al eens kerkmoe geweest. Wellicht ongeveer hetzelfde !

    BeantwoordenVerwijderen

Woensdag 2 augustus laatste dag

Vandaag is het onze laatste dag in het verre Cambodja. Een dag om te genieten van ons mooi hotel, een dag om wat te luieren, nog eventjes ...