dinsdag 1 augustus 2017

Dinsdag 1 augustus verrassing


 Na een heerlijk ontbijt aan het zwembad besluiten we rond 10 u naar ons kamer te gaan om ons vertrek klaar te maken  om de stad Siem Reap te gaan verkennen.
Er werd hevig aan onze deur geklopt en we gingen ervan uit dat het de kamermeisjes waren om de kamer een poetsbeurt te geven . Zodra we de deur openden hoorden we door alle gangen van het hotel de cd happy birthday spelen ,het personeel verraste Lut met leuke gepersonaliseerde taart. Het personeel zong met volle borst happy Birthday !!!

De stad, hoe moet ik dit omschrijven ? Siem Reap is een toeristisch gezellig stad. Ontelbare eetgelegenheden , leuke terrasjes,evenveel souvenirshops en drankgelegenheden. Daar het nu laagseizoen is wordt je steeds aangesproken om je in hen zaak te lokken. 

De avond vullen we in met een Aspara dansshow. Mooi maar  ook volledig op het toerisme afgestemd .




1 opmerking:

  1. Whaw "mama van Sophie" wat leuk om al jullie avonturen te lezen ... Geeft mij een instant vakantie gevoel"! Geniet er nog van! Groetjes, Marijke Bollaert

    BeantwoordenVerwijderen

Woensdag 2 augustus laatste dag

Vandaag is het onze laatste dag in het verre Cambodja. Een dag om te genieten van ons mooi hotel, een dag om wat te luieren, nog eventjes ...